Οι δύο δρόμοι του μπάσκετ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεν γνωρίζουμε αν ο Μιχάλης Λελεδάκης θα αναλάβει το τμήμα μπάσκετ όμως είναι δεδομένο ότι πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία για να παραμείνει ζωντανός ο ΟΦΗ.

Με το τμήμα μπάσκετ να βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης ήρθε η ώρα να πούμε κάποια πράγματα που είναι αλήθειες. Και ας πονέσουν. Το φετινό καλοκαίρι είναι άκρως κομβικό για το τμήμα. Είτε θα οδηγηθεί στην διάλυση και κατά συνέπεια στην αφάνεια. Αφενός γιατί δεν υπάρχουν οι βάσεις ώστε ο ΟΦΗ να αγωνιστεί σε χαμηλότερη κατηγορία και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας που να μπορεί να αναλάβει τα στοιχειώδη ώστε να παραμείνει στα εθνικά πρωταθλήματα.

Αν ο Μιχάλης Λελεδάκης αποφασίσει να ασχοληθεί με το τμήμα μπάσκετ, θα πρέπει άπαντες στον Ερασιτέχνη να αντιληφθούν ότι απαιτείται βοήθεια και όχι… “τρικλοποδιές”. Έχει αποδειχθεί στο παρελθόν πως μέσα από τον οργανισμό ΟΦΗ δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα απολύτως εάν δεν υπάρχουν άνθρωποι που να ματώσουν οικονομικά και να αποφασίσουν να κάνουν την υπέρβαση.

Ο Γιάννης Δανδάλης συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο ΟΦΗ να παραμείνει ζωντανός κατά την τελευταία διετία αλλά δεν μπορεί άλλο και για αυτό δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανένας. Όμως ήρθε η ώρα να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που θα οδηγήσουν το τμήμα σε ένα σταυροδρόμι εξελίξεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook