Κανένα φως στον οριζόντα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την ομάδα ουσιαστικά να έχει διαλύσει και προς το παρόν να μην έχει υπάρξει καμία πρόταση για το μέλλον, το τμήμα μπάσκετ παραμένει στον “αέρα”.

Είναι δεδομένο πως πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια των τελευταίων χρόνων για το μέλλον του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ. Ο Τακιανός έφυγε για Θεσσαλονίκη, σημείο επαφής δεν έχει υπάρξει μαζί του από τότε που αναχώρησε από το Ηράκλειο και την ίδια ώρα όλοι οι αθλητές έχουν μείνει ελεύθεροι έχοντας κάνει γνωστές τις προθέσεις του.

Ωστόσο, την ίδια ώρα το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πως θα οργανωθεί οικονομικά το τμήμα μπάσκετ από την στιγμή μάλιστα που φέτος ήδη αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Ο Γιάννης Δανδάλης έχει κάνει γνωστό ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συνεισφέρει οικονομικά, εξ ολοκλήρου, και μένει να φανεί αν υπάρχουν αληθινές λύσεις. Προς το παρόν, τα πράγματα φαίνονται πολύ δύσκολα για τον ΟΦΗ ενώ το χειρότερο είναι ότι στην Αθήνα έχουν κυκλοφορήσει σενάρια περί αποχώρησης του από την Α2 με αποτέλεσμα να προετοιμάζονται ομάδες που φέτος αγωνίζονται στην Β Εθνική πραγματοποιώντας μεταγραφές ανώτερων κατηγοριών. Κάτι που σημαίνει ότι στην μπασκετική “πιάτσα” δεν κυκλοφορεί και το καλύτερο σενάριο για τον ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook