Τα νεότερα για την πορεία της υγείας του Μανώλη Παπακαλιάτη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τυχερός μέσα την ατυχία του στάθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης ο οποίος παρασύρθηκε από μηχανή και νοσηλεύεται στην εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείου ως πολυτραυματίας.

Κι αυτό γιατί τα τραύματα θα μπορούσαν να είχαν συνέπειες απειλητικές για τη ζωή του αλλά κατάφερε να επιβιώσει από τη σφοδρή σύγκρουση. Οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν για την υγεία του ενώ η είδηση του τραυματισμού του πήρε πανελλαδικές διαστάσεις.

Έχει επαφή με το περιβάλλον
Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου κ.Δανδουλάκης μιλώντας στο Politica.gr ο κ.Παπακαλιάτης υπεβλήθη ήδη σε επέμβαση αλλά πιθανότατα να χρειαστεί να υποβληθεί σε άλλες δύο- όποτε το κρίνουν απαραίτητο οι γιατροί- στη γνάθο και στην κνήμη.

Σύμφωνα με τον κ.Δανδουλάκη ” είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο έχει ανοιχτό κάταγμα στον μηρό, στην κνήμη, κατάγματα στη γνάθο, σε σπονδύλους και πλευρά“.

 

Η παράσυρση

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας που κινείτο πεζός παρασύρθηκε χθες από μηχανή στη συμβολή των οδών Κρασαδάκη και Δημητρίου Κυριακού στο Ηράκλειο , λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του.Ο οδηγός σταμάτησε μετά το ατύχημα όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ο γνωστός επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook