Κουρμπέλης: «Είμαστε συντετριμμένοι, θα παίζουμε συνέχεια και για τον Τζορτζ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έντονα συγκινημένος ο Δημήτρης Κουρμπέλης και χωρίς διάθεση για ποδοσφαιρικές αναλύσεις μετά τον θρίαμβο της Εθνικής επί της Αγγλίας, στάθηκε και αυτός στον τραγικό χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Όσο μεγάλο και αν είναι το αποτέλεσμα, το ματς από την αρχή μπήκε σε δεύτερη μοίρα, λόγω του συμβάντος που έγινε. Δεν χωράνε πολλά λόγια, τα είπαν όλα τα παιδιά… Είμαστε σοκαρισμένοι, είμαστε συντετριμμένοι. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν πραγματικά ένας μαχητής που έδινε και την ψυχή για την ομάδα, αν και ήταν νέος εδώ κι όχι 100% από την Ελλάδα», ανέφερε ο Κουρμπέλης και πρόσθεσε:

«Μας έδειξε πολλές φορές τον δρόμο όσο διάστημα ήταν μαζί μας, θα τον θυμόμαστε, θα παίζουμε συνέχεια για αυτόν, είναι κομμάτι μας πλέον. Είναι δύσκολες ώρες όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλη την Ελλάδα.

Ο καθένας δούλεψε με τον εαυτό του όσο ερχόταν το ματς κι από τη στιγμή που δεν έγινε δεκτό το αίτημα για αναβολή. Μας έδωσε και μια έξτρα ώθηση. Αν είχαμε κάποιες δυνάμεις, μας ώθησε να δουλέψουμε περισσότερο, να το κάνουμε για αυτόν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα κάπως έτσι γίνεται, παίρνεις βοήθεια από αυτό τον άνθρωπο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook