Αρκετά εκλεκτά πρόσωπα στην “πρώτη” του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Γιάννης Σταματάκης

Αρκετά εκλεκτά πρόσωπα βρέθηκαν σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο, εκεί όπου η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη φετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση βρέθηκε η νέα διοίκηση, με ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Γεωργακάκο, που ήρθε από τον Καναδά για να γνωρίσει τις ποδοσφαιρίστριες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Επίσης, παρόντες ήταν σημαντικοί θεσμικοί παράγοντες, όπως ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης.

Στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας, Αντώνης Ανδρουλάκης και οι Βάση Κυδωνάκη, Νάσια Πέιου και Δανάη Σιδηρά, προχώρησαν σε δηλώσεις.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Αντώνης Ανδρουλάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω στην οικογένεια του ΟΦΗ. Η πρόκληση με την ομάδα γυναικών είναι μεγάλη, καθώς πέρυσι άφησε το στίγμα της στο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Η αρχηγός Βάσω Κυδωνάκη δήλωσε: «Ανυπομονούμε για τη φετινή σεζόν. Είμαστε αποφασισμένες να δείξουμε ότι ο ΟΦΗ αξίζει τις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Εύχομαι υγεία σε όλες και είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε μια εξαιρετική χρονιά.»

Η Νάσια Πέιου, που συνεχίζει στην ομάδα και φέτος, πρόσθεσε: «Η υγεία είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να έχουμε ένα δυνατό σύνολο και με την ενίσχυση που έχουμε φέτος, πιστεύω ότι θα πετύχουμε μια εξαιρετική πορεία.»

Η Δανάη Σιδηρά, που επέστρεψε στο Ηράκλειο και την ομάδα του ΟΦΗ, ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι ξανά στην πατρίδα μου και στον ΟΦΗ. Ξεκινάμε με υψηλούς στόχους και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και την Κρήτη.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook