Ρατκοβίτσα: «Ο ΠΑΟΚ θέλει πραγματικά τον Ντρκούσιτς»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο εκπρόσωπος του Βάνια Ντρκούσιτς μίλησε σε ρωσικά Μ.Μ.Ε. για τον ΠΑΟΚ και τον Σλοβένο κεντρικό αμυντικό

Ο Μλάντεν Ρατκοβίτσα, εκπρόσωπος του Βάνια Ντρκούσιτς μίλησε σε ρωσικά Μ.Μ.Ε και αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και στον Σλοβένο κεντρικό αμυντικό καθώς πριν από μερικά 24ωρα υπήρχε ανάρτηση από Ρώσο δημοσιογράφο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ο Ρατκοβίτσα, μεταξύ άλλων, είπε: «Μπορώ να πω μόνο ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Βάνια και θα μπορούσε να τον κάνει δικό του, αυτό είναι αλήθεια. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ και μία εξαιρετική επιλογή για κάθε ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν αρκετά κλαμπ που έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν και βρισκόμαστε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Προτεραιότητα για τον Βάνια είναι η Ευρώπη κι αυτό, είναι ίδιο, δεν αλλάζει. Αυτό μπορώ να πω τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Για το ενδιαφέρον της Σεβίλλης, είπε: «Η Σεβίλλη είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όπως και ο ΠΑΟΚ. Τώρα δεν θα έδινα προτεραιότητα σε καμία ομάδα. Όλα εξαρτώνται από τους δύο συλλόγους και το αν θα τα βρουν μεταξύ τους, από τον ρόλο που θα έχει ο Βάνια στη νέα του ομάδα. Υπάρχουν πολλές παράμετροι».

Η συγκεκριμένη υπόθεση σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ φαίνεται να σχετίζεται με την προοπτική ο ΠΑΟΚ να ενδιαφερθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αν παραχωρηθεί ο Εκόνγκ σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook