Κ17: Νίκη μαγκιάς για τον ΟΦΗ με ΑΝΑΤΡΟΠΗ και 2 γκολ στο τελευταίο 10λεπτο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΟΦΗ “πάτησε” τον Πλατανιά κερδίζοντας τον με 3-2 και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Τα “πιτσιρίκια” του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη δείχνουν ότι είναι για σπουδαία πράγματα την φετινή σαιζόν και ήδη βρίσκονται στην τέταρτη θέση έχοντας βάσιμες ελπίδες για να διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλέι – οφ.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 18ο λεπτό με κεφαλιά του Κατσαρέλη όμως ο Πλατανιάς αντέδρασε και στο 25′ ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ με τον ίδιο τρόπο προηγήθηκε στο 60ο λεπτό κάνοντας το 1-2.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ΟΦΗ έκλεισε τον Πλατανιά στην περιοχή του πιέζοντας για την ανατροπή που θα του έδινε τη νίκη. Στο 80′ ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κατσαρέλη και στο 87′ ο Σακλαμάκης έκανε το 3-2 δίνοντας το έναυσμα για τα πανηγύρια.

ΟΦΗ: Τσαχάκης, Παρασύρης, Τουγλής, Λογοθέτης, Παχάκης, Γαργανουράκης, Κατσαρέλης, Χατζάκης, Χρηστάκης, Τσαντηράκης, Σακλαμάκης.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Πλευράκης, Μανωλακάκης, Κοντογιάννης, Κασαπάκης, Μανιαδής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook