Κ17: Σπουδαία νίκη και μεγάλη ανατροπή για τον ΟΦΗ, 3-2 τον Ατρόμητο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχανε 1-2 μέχρι το 70′ όμως με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε και πήρε τη νίκη με 3-2 μπαίνοντας στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Τα “πιτσιρίκια” του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη βάδισαν στα χνάρια των “μεγάλων” και κάνοντας κατάθεση ψυχής πήραν μια σπουδαία νίκη βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων παιχνιδιών.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο γήπεδο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με το σουτ του Χρηστάκη. Ο Ατρόμητος ισορρόπησε και έφτασε στο 1-1 στο 25′ από τον Χατζηστάμο ενώ δέκα λεπτά αργότερα πήρε προβάδισμα με τον Ζούκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κατάφερε να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή που του έδωσε τη νίκη. Στο 70′ ο Σακλαμάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, έκανε το 2-2 και στις καθυστερήσεις του αγώνα με εκπληκτική ατομική ενέργεια έδωσε τη νίκη κάνοντας το 3-2!

ΟΦΗ: Γιαννόπουλος, Παρασύρης, Τουγλής, Παχάκης, Γαργανουράκης (75′ Μανιαδής), Λογοθέτης (78′ Κατσαρέλης), Τσαντηράκης (50′ Χατζάκης), Σακλαμάκης, Χρηστάκης, Μανωλακάκης (50′ Μπάμπης / 80′ λ.τρ. Πλευράκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook