Κεραυνοί Βολονάκη για τους παίκτες του: “Κάποιοι δεν έχουν καμία τύχη με τέτοια νοοτροπία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ μιλώντας στο Gentikoule ήταν ιδιαίτερα καυστικός για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με τις Δαφνές και την ήττα – αποκλεισμό από τους 8″ του Κυπέλλου Ηρακλείου.

Μιλώντας αρχικά για την ήττα “σίγουρα η στενοχώρια είναι μεγάλη όσον αφορά το χθεσινό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να ήμασταν κακοί, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και στράβωσε στο παιχνίδι. Όμως, στο ημίχρονο είχαμε πει ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ότι και να γίνει. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο αντί να βγούμε εμείς στην επίθεση και να κυνηγήσουμε το γκολ, βρεθήκαμε πίσω από ένα τυχερό αλλά ωραίο γκολ. Εκεί τελείωσαν τα πάντα και η νοοτροπία μας ήταν πολύ κακή και κινδυνεύσαμε ακόμα και με διασυρμό. Ξυπνήσαμε αργά και αν ρίχναμε τον ίδιο ζήλο από τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου θα είχε τελειώσει το παιχνίδι υπέρ μας”.

Στην συνέχεια ωστόσο έγινε πιο καυστικός για την παρουσία των ποδοσφαιριστών του και έκανε λόγο για “παίκτες που βρίσκονται στα σύννεφα” ενώ αναφέρθηκε και σε λανθασμένη νοοτροπία. Όπως είπε χαρακτηριστικά “κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι με τέτοιου είδους αποδόσεις δεν έχουν καμία τύχη και σε νοοτροπία αλλά και σε αγωνιστικότητα. Είχαμε να κάνουμε με έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στην Α2 και εφόσον κάποιοι θέλουν να γίνουν επαγγελματίες θα πρέπει να κερδίζουν αυτές τις ομάδες με «σβηστές μηχανές. Χωρίς να υπάρχει καμία υποτίμηση του αντίπαλου. Ορισμένοι θα πρέπει να κατέβουν από τα σύννεφα, να προσγειωθούν στην πραγματικότητα μήπως καταφέρουν να γίνουν επαγγελματίες. Όχι μόνο αυτοί που έπαιξαν αλλά και αυτοί που βρίσκονται είτε στον πάγκο, είτε εκτός αποστολής. Γιατί για να είναι αναπληρωματικοί σε μια ομάδα που αποκλείεται από τις Δαφνές σημαίνει ότι θέλουν ακόμα περισσότερη δουλειά και προσπάθεια. Ο βαθμός δυσκολίας δεν ήταν και τόσο μεγάλος. Είμαστε μια καινούργια ομάδα που ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Δεν παίζαμε με μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός εκτός αν είναι αυτές οι πραγματικές μας δυνατότητες που δεν θέλω να το πιστεύω, εκτός αν όντως συμβαίνει αυτό και αν συμβαίνει θα πρέπει να προβληματιστούμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα τμήματα υποδομής γιατί δεν είναι δυνατόν να διασύρεται το όνομα του ΟΦΗ”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook