Ο Κοκολάκης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους πιτσιρικάδες του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λένε πως “η αξία του νικημένου δίνει δόξα στο νικητή” και τα λόγια του Γιώργου Κοκολάκη για τους πιτσιρικάδες της ομάδας Κ17 του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο παλαίμαχος Ρεθυμνιώτης άσος του ΟΦΗ είναι προπονητής της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού και στις δηλώσεις που έκανε “έσταζε μέλι” για τους ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

“Παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή και καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και ειδικά από την απόδοση που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Πιστεύω πως αυτό το ημίχρονο ήταν το καλύτερό μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο μέρος η άμυνα του ΟΦΗ έδειξε πως ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και πολύ δεμένη και είχαμε πρόβλημα να πλησιάσουμε την εστία τους. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, πετύχαμε νωρίς ένα δεύτερο γκολ και όλα από εκεί και πέρα πήγαν καλά. Για ακόμη ένα ματς είχαμε πολλές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να νικήσουμε και με μεγαλύτερο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Σε κάθε αγώνα πετυχαίνει από ένα γκολ. Είναι πολύ σπουδαίο που δεν τον αφήσαμε να μας απειλήσει και αυτό δείχνει πως γίνεται ομαδική δουλειά και πως η άμυνα μας αρχίζει και δένει” ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν όλοι τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook