Σοβαρός ο ΟΦΗ πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 0-3 των Ν. Εργοτέλη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα των Κ20 του ΟΦΗ επικράτησε με 0-3 των Ν. Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ. 

Η ομάδα του Δημήτρη Βολανάκη εμφανίστηκε σοβαρή από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση που της έδωσε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Οι “ασπρόμαυροι” μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μέσα σε 5 λεπτά έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκόρ όταν στο 6΄ το σουτ του Κολιακουδάκη μπλόκαρε ο Παναγιώτου, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά “νικήθηκε” ξανά από τον γκολκίπερ του Εργοτέλη.

Στο 30΄ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Παπαδιό ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Φαζός με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 45΄ο Μπολάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 0-2 ενώ το τελικό 0-3 “έγραψε” στο 80΄ ο Κολιακουδάκης.

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Εργοτέλης: Παναγιώτου, Παπουτσιδάκης (37’ Μανουσάκης), Βασκακάκης, Γαληνός, Τσακάνι, Στρατάκης, Μπερουασβίλι (68’ Μιχελιδάκης), Επιστοπάκης Κ., Τουρνάκης, Χρηστάκης (58’ Μέμος), Λυδάκης.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Κωστάκης, Δαμιανάκης, Κουκάκης, Κολιακουδάκης, Φαζός, Παπαδιός, Ξεροβάσιλας (80’ Χαλκιαδάκης Ι.), Βλαχάκης (75’ Αδαμάκης), Κωνσταντίνου (78’ Χαλιαδάκης Γ.).

To LIVE της αναμέτρησης 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook