Πιο ενεργός ο ρόλος του Νίκου Αναστόπουλου στα τμήματα υποδομής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνάντηση με ειδήσεις αλλά και πολύ… μέλλον πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με παρόντες τον πρόεδρο της ΠΑΕ, το Νίκο Αναστόπουλο, τον Πέτρο Μαρινάκη και τα κορυφαία στελέχη των ακαδημιών.

Στον ΟΦΗ έχουν βάλει φέτος στόχο να πέσει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής και χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής στο «Βαρδινογιάννειο» με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την συνεργασία της «μεγάλης» ομάδας και των ακαδημιών. Kινήσεις και ενέργειες που αν μη τι άλλο δείχνουν ότι στον ΟΦΗ σκοπεύουν να κάνουν πράξη την υπόσχεση τους για ανάπτυξη και βελτίωση των ακαδημιών του συλλόγου. Άλλωστε, για αυτόν τον λόγο και ο ίδιος ο Πουλινάκης ανέλαβε τον τίτλο του υπεύθυνου των ακαδημιών ώστε να έχει την εποπτεία όλων όσων συμβαίνουν στα τμήματα υποδομής.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Πουλινάκη (στα πλαίσια των καθιερωμένων, πλέον, συσκέψεων) όπου το παρόν έδωσαν ο ίδιος, ο Νίκος Αναστόπουλος, ο Πέτρος Μαρινάκης, ο Διευθυντής των Ακαδημιών Παύλος Αδάμος και οι Δημήτρης Βολονάκης, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης ως προπονητές των ομάδων Κ20 και κ17 του ΟΦΗ.

Οι ειδήσεις που προέκυψαν, αφορούν τον εκσυγχρονισμό των γραφείων που θα αφορά τις ακαδημίες και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αποφασίστηκε λοιπόν ότι μόλις γίνει η μετακόμιση των γραφείων της ΠΑΕ από το ΒΑΚ στο «Γεντί Κουλέ», θα ξεκινήσουν εργασίες στο αθλητικό κέντρο που θα περιλαμβάνουν γραφεία προπονητών στο ΒΑΚ και αίθουσα προβολών και σεμιναρίων.

Όσον αφορά την συνεργασία της «μεγάλης» ομάδας και των τμημάτων υποδομής ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε από τους προπονητές των μικρότερων ομάδων να υπάρχει μια ενιαία τακτική στα πρότυπα των ακαδημιών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Μάλιστα, πάνω σε αυτήν την υπόθεση θα… αναλάβει δράση και ο ίδιος ο «Αναστό» που θα κάνει ειδικές προπονήσεις στους ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ17 και Κ20.

Ο Μάνθος Πουλινάκης τόνισε από την πλευρά του ότι θα βγει ένα «κονδύλι» όπου θα δοθούν χρήματα για την εκπαίδευση των προπονητών των ακαδημιών σε μεγάλες σχολές του εξωτερικού προκειμένου να υπάρξουν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερα οφέλη για τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook