Ανοίγει νέους δρόμους η ακαδημία του ΟΦΗ που διοργανώνει ημερίδα στην Παλιόχωρα Χανίων!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά από τότε που δημιουργήθηκε η ακαδημία του ΟΦΗ, θα διοργανώσει ημερίδα εκτός νομού Ηρακλείου καθώς το Σαββατοκύριακο όλοι θα βρεθούν στην Παλιόχωρα Χανίων όπου θα απευθύνεται στους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας που βρίσκεται εκεί.

Συγκεκριμένα, στα Χανιά θα βρεθούν ο Διευθυντής των ακαδημιών του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος, ο ο προπονητής της ομάδας Κ17 Λεωνίδας Τιτομιχελάκης αλλά και η διατροφολόγος της ακαδημίας Εύα Κουρούπη. Όλοι θα μιλήσουν στους γονείς και τα περίπου 120 παιδιά της ακαδημίας του ΟΦΗ που έχει έδρα την Παλιόχωρα Χανίων.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για μια σημαντική κίνηση από την πλευρά του ΟΦΗ που δείχνει ότι πλέον κοιτάζει με άλλο μάτι το μέλλον των τμημάτων υποδομής του.

Ακόμα, παρών θα είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Διαλυνάς που θα ανοίξει την ημερίδα και θα μιλήσει για τον δρόμο που επιτελούν όλοι οι φορείς που ασχολούνται με τον μεγαλύτερο Κρητικό σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Το Σάββατο 3-11-2012, τα στελέχη των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε ΟΦΗ, θα πραγματοποιήσουν ημερίδα στα πλαίσια της συνεργασίας με την ομάδα της Παλαιόχωρας Χανίων. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην  αίθουσα του Δήμου Παλαιόχωρας, παρουσία των τοπικών φορέων και θα απευθύνετε σε γονείς και παιδιά της τοπικής ακαδημίας που αριθμεί 120 αθλητές.

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα περιλαμβάνει τα εξής:
1. 17.30 – 18.00: Χαιρετισμός του Διευθυντή των ακαδημιών της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η κ. Αδάμου Πάυλου, του προέδρου του συλλόγου μετόχων, κ. Διαλυνά Νικολάου και του προέδρου της ομάδος της Παλαιόχωρας, κ. Τσιριντάνη Ευάγγελου.
2. 18.00- 18.30: «Η ακαδημία ποδοσφαίρου, και ο ρόλος της, στην εκπαίδευση των νεαρών αθλητών», Τιτομιχελάκης Λεωνίδας, τεχνικός Διευθυντής τμημάτων υποδομής Π.Α.Ε Ο.Φ.Η και προπονητής της ομάδος U17.
3. 18.30-19.00: «Η σημασία της σωστής διατροφής στο παιδικό ποδόσφαιρο», Κουρούπη Εύα, διαιτολόγος- διατροφολόγος ακαδημίας Ο.Φ.Η- επιστημονικός συνεργάτης της Nutrimed Ηρακλείου.
4. 19.00-19.30: Συζήτηση- προβληματισμοί.

Την Κυριακή 4-11-2012, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας των δυο ομάδων στις ηλικίες των 2002. Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο με το πούλμαν της ομάδος μας, και στο περιθώριο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί τεχνική συνάντηση- εκπαίδευση των προπονητών της ακαδημίας της Παλαιόχωρας (Υπεύθυνος της ακαδημίας είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ο.Φ.Η 94, κ Τσατσαρωνάκης Γιάννης), Τέλος ο σύλλογος μετόχων της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η θα μοιράσει αναμνηστικά δώρα στα παιδιά της ακαδημίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook