K17: Νίκη δια πυρός και σιδήρου για τον ΟΦΗ, 2-3 τον Πλατανιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Νίκη δια πυρός και σιδήρου για τον ΟΦΗ που πέρασε από της Μουρνιές επικρατώντας με 2-3 του Πλατανιά. Αντιαθλητικό παιχνίδι από την ομάδα των Χανίων που είχε σαν αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο, ο Τσαχάκης.

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από το αντιαθλητικό παιχνίδι της ομάδας του Πλατανια, ο ΟΦΗ καταφερε να φύγει με το τρίποντο από τις Μουρνιές επικρατώντας με 2-3 του Πλατανιά αν και βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ

Ο ΟΦΗ αιφνιδιάστηκε αν και  απείλησε στο 5 λεπτό με το Τσαντηράκη και σε μια αντεπίθεση οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, σε μια φάση που ίσως να υπήρχε και οφ-σαιντ και στο 25΄πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι μέσα σε 6 λεπτά καθώς αρχικά ισοφάρισε στο 31΄ με τον Κατσαρέλη για να έρθει ο Τσαντηράκης στο 37΄ με ένα καταπληκτικό σουτ να  ισοφαρίσει.  Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και ο Κατσαρέλης έδωσε τη λύση για τον ΟΦΗ και στο 72΄ σημείωσε το 2-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 78΄ ο Τσαχάκης δέχθηκε χτύπημα εκτός φάσης και έγινε αναγκαστική αλλαγή ενώ ο παίκτης διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, με τον διαιτητή να μην βλέπει τη συγκεκριμένη φάση.

ΟΦΗ: Τσαχάκης( λ.τ Γιαννόπουλος 78) . Παρασύρης, Τουγλής( 60 λτ Γαργανουράκης), Παχάκης, Λογοθέτης, Κατσαρέλης, Μπάμπης, Χρηστάκης, Μανωλακάκης( 46΄Σακλαμάκης), Τσαντηράκης ( 78΄ Κασαπάκης), Χατζάκης ( 85 Μανιαδης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook