K20: Πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες στην αρχή, ήττα με 0-3 από τον ΠΑΟ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O OΦΗ έχασε την ευκαιρία στο πρωτο τέταρτο του παιχνιδιού σε τρεις περιπτώσεις να προηγηθεί στο σκορ και να ανεβάσει την ψυχολογία εν όψει της συνέχειας κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι “πράσινοι”, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και επικράτησαν με 0-3.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να είναι αυτός που θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ σε τρεις περιπτώσεις, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια σημαντική ευκαιρία.

Οι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη, ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο παιχνίδι, όταν στο 5΄ το σουτ του Παπαδιού πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 9΄ ο Γιαγκιόζης με εκπληκτική επέμβαση απομάκρυνε το σουτ του Αποστολόπουλου.

Στο 12΄ ήταν η σειρά του γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να πραγματοποιήσει μεγάλη επέμβαση όταν μετά από πάσα του Κωνσταντινου στον Ρουμελιώτη,ο τελευταίος πήγε να “κρεμάσει” τον Αναγνωστάκη,ο οποίος πρόλαβε με πίσω βήματα και απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα.

Στο 15΄ Ο Μπολάκης έκανε το σουτ, ο Καστράτι έβαλε την προβολή και ανέκοψε την πορεία της μπάλας.

Στο 27΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μαρινάκης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε την σέντρα και ο Γιανίτσανης προ κενής εστίες έκανε το 0-1.

Το γκολ του Παναθηναϊκού ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα κάτι που φάνηκε να επηρεάζει και τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι στην συνέχεια την αναμέτρησης έριξαν ρυθμούς, κάτι που εκμεταλλεύτηκε το “τριφύλλι” και έφτασε στη νίκη. Η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος ήρθε στο 45΄ όταν το σουτ του Μπολάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη επίσκεψη στην επανάληψη στα καρέ του Γιαγκιόζη στο 55΄ ευτύχησε να κάνει δύο τα τέρματα του με πλασέ του Δώνη.

Το τελικό 0-2 έγραψε στο 71 ο Αναστασόπουλος με κεφαλιά.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης,Αδαμάκης(59΄ Πλαΐτης), Κωστάκης (59΄Δουκιαντζάκης), Κουκάκης, Βαζός, Κολιακουδάκης, Παπαδιός, Μπολάκης, Βλαχάκης, Κωνσταντίνου (64΄Ξηροβάσιλας), Ρουμελιώτης

ΠΑΟ: Αναγνωστόπουλος,Αναστασόπουλος, Σκούφος, Μαρινάκης,Καστράτι,Δώνης, Μουζακίτης,Γιανίτσανης,Αποστολόπουλος, Σταματάκης,Κουσίδης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook