Φώναξε παρών ο Βαλεριάνος εν όψει Πλατανιά στο ματς της Κ20 με την Ξάνθη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

2-2 αναδείχθηκε ισόπαλος ο ΟΦΗ με την Ξάνθη με τον Γιώργο Βαλεριάνο να παίζει για 90 λεπτά και να δείχνει ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ του ΟΦΗ έπαιξε σε όλη την διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη και ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας δείχνοντας ότι τίθεται στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Το ευχάριστο για τον Βαλεριάνο ήταν ότι “έβγαλε” το παιχνίδι δίχως να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο ΟΦΗ ήταν αρκετά καλός και το απέδειξε απέναντι στους Ακρίτες που είχαν το απόλυτο μέχρι τώρα. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 15’ όταν από φάουλ του Βλαχάκη και κεφαλιά πάσα του Δαμιανάκη, ο Κωνσταντίνου από κοντά έκανε το 1-0 για να ισοφαρίσουν στο 22’ οι Ξανθιώτες όταν από λάθος του Σαχσανίδη με τον Παπαδημητρίου από κοντά να κάνει το 1-1.

Στο 25’ το γυριστό σουτ του Μπολάκη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 63’ ο Παπαδημητρίου από εμφανή θέση οφσάιντ με κεφαλιά έκανε το 1-2. Ο ΟΦΗ Κ20 ισοφάρισε στο 67’ με τον Ρουμελιώτη, ενώ στο 83΄ο Σαχσανίδης έκανε την επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Ορφανίδη, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ.

ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Φαζός, Βαλεριάνος, Κουκάκης, Δαμιανάκης, Κολιακουδάκης, Ρουμελιώτης, Παπαδιός, Κωνσταντίνου (82’ Ξηροβάσιλας), Βλαχάκης (90’ Αδαμάκης), Μπολάκης (73’ Κωστάκης).

Ξάνθη
: Αναστασιάδης, Λασπατζής, Κολλάρας, Χελιδώνης, Πατσατζόγλου, Καρυπίδης, Γούλας (61’ Βαλαβανόπουλος), Ορφανίδης, Παπαδημητρίου, Ελληνίδης, Πασχαλάκης (Ψύρρας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook