Κ17: Άξιζε τον βαθμό ο ΟΦΗ που ηττήθηκε με 1-2 από τον Αστέρας Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα ωραίο ποιοτικά παιχνίδι, ο ΟΦΗ αν και άξιζε τον βαθμό, τελικά γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Oι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν τον τίτλο  του ντέρμπι που είχε δοθεί στον αγώνα πριν την έναρξη του και πρόσφεραν ωραίο θέμα σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν στο στο 12΄ο Παρασύρης πρόλαβε τον Βελισάρη προτού σουτάρει και 2 λεπτά αργότερα το σουτ του Τριανταφύλλου πέρασε λίγο .

Ο ΟΦΗ στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο 23΄ με το γυριστό σου του Κασαπάκη η μπάλα περνάει αουτ ενώ 3 λεπτά αργότερα του σουτ του Μπάμπη είχε την ίδια κατάληψη.

Στο 35΄ ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ όταν ο Βελισάρης με δυνατό σουτ, έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 38΄ ο ΟΦΗ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Κατσαρέλη.  Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από πλευράς ΟΦΗ,οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα όταν στο 39΄ Τσιώλης έκανε το 1-2.

Στην επανάληψη οι μεγάλες φάσεις έλειψαν με τον ΟΦΗ πάντως σε 3 περιπτώσεις να φτάνει κοντά στην ισοφάριση. Στο 76΄ ο Τουγλής έβγαλε την σέντρα, ο Σαχλαμάκης ένα βήμα πίσω δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 80΄ ο Σαχλαμακης πέρασε τους πάντες, πήγε να περάσει για τον τερματοφύλακα όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έπεσε στα πόδια του παίκτη του ΟΦΗ και απομάκρυνε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους “ασπρόμαυρους” ήρθε στον 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Παχάκης πλάσαρε μέσα στην περιοχή απο κπλεονεκτική θέση με τον Γιαννόπουλου να απομακρύνει με τα πόδια .

ΟΦΗ: Γιαννόπουλος, Παρασύρης (55΄Μανωλακάκης), Τουγλής, Παχάκης, Λογοθέτης, Μπάμπης, Κατσαρέλης (73΄Χατζάκης), Γαργανουράκης, Σαχλαμάκης , Κασαπάκης(63΄Χαλκιαδάκης) , Χρηστάκης

Αστ. Τρίπολης: Νικολίτσας,Πολύδωρος, Μιλιώτης, Ζήσης, Καστιτσάες, Βελιγάρης, Γογονάς, Κυριακόπουλος, Τριανταφύλου, Τσιώλης, Χρήστου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook