Κ20: Για πρώτη φορά “κομπλέ” την φετινή σαιζόν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά από την αρχή της περιόδου ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα καθώς ο Δημήτρης Βολονάκης έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του ΟΦΗ καθώς οι 0 βαθμοί δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Ακόμα και κόντρα στην ΑΕΚ, ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος, είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ο Δημήτρης Βολονάκης θα έχει στην διάθεση του ξανά τους Φαζό και Μπολάκη που απουσίασαν από τα δύο προηγούμενα παιχνίδι. Ο Φαζός αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού ωστόσο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ενώ ο Μπολάκης εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που «χρωστούσε» από την προηγούμενη σαιζόν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Κουκάκης που υπέστη διάστρεμμα ωστόσο δεν είναι κάτι ανησυχητικό και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην διάθεση του Δημήτρη Βολονάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook