K20: Άξιζε κάτι καλύτερο ο ΟΦΗ, ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στο ΒΑΚ η ομάδα των Κ20 του ΟΦΗ από την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλύτερο.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον ΟΦΗ να έχει κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι του και να φτάνει κοντά στο γκολ σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και μοιραία ήρθε η ήττα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη μετά την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ ανέβασαν στροφές και έφτασαν σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στο γκολ χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα και έτσι έμειναν με την πικρή γεύση στο στόμα.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 8΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάλτση, στο οποίο υπέπεσε ο Γιαγκιόζης. Στο 33΄ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Ρουμελιώτης πίεσε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και αυτός έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 60΄ ο  “κεραυνός” του Βλαχάκη έξω από την περιοχή, πέρασε μόλις άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά όταν το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στους αμυντικούς της ΑΕΚ και κατέληξε κόρνερ.

Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα η ΑΕΚ κοίταξε να διαφυλάξει τα νότα της κάτι και το οποίο κατάφερε καθώς ο ΟΦΗ δεν δημιούργησε κάποια απειλή και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” έφυγαν με το “τρίποντο” από το ΒΑΚ.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Κουκάκης,Κωστάκης, Κολιακουδάκης,Παπαδιός, Δαμιανάκης, Βλαχάκης, Κωσταντίνου, Πλαΐτης (46΄ Δεληγιαννάκης), Δουκιαντζάκης (63΄ Ανδρουλάκης), Ρουμελιώτης

ΑΕΚ: Μακρυωνίτης,Ναυπλιώτης, Παλιαρίμπας, Τουμπέρεθ, Γαρουφαλιάς, Κοτσαρίδης, Τσεβάς, Μπαλτιμάς, Μάλτσης, Πλαστούργος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook