K17: Άτυχος ο ΟΦΗ που ισοφαρίστηκε στο 94΄ και έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ψυχρολουσία στο 4 λεπτό των καθυστερήσεων για τον ΟΦΗ που πέταξε δύο βαθμούς και έμεινε στο 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Κ17.

Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι και λίγο πριν τη λήξη ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη. Ο ΟΦΗ πλήρωσε την χαμένες του ευκαιρίες και το γεγονός πως δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή για να “καθαρίσει” το παιχνίδι καθώς για 70΄λεπτά αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω και έμεινε στο 1-1 με τους “κυανέρυθρους”.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 20’ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γαργανουράκης, φάση από την οποία ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πολυχρονιάδη ο οποίος πάνω στην γραμμή έδιωξε την μπάλα με το χέρι. Οι παίκτες του Λεωνίδα Τιτομιχέλακη, ειδικότερα σρο δεύτερο ημίχρονο έχασαν πολλές ευκαιρίες, με κυριότερη το δοκάρι του Τσαντηράκη στο 70’, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν. Στο 88’ ο Πανιώνιος ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Γιαννόπουλο και στο 94’ ισοφάρισε το σκορ με τον Μαρούδα.

ΟΦΗ: Γιαννόπουλος, Παρασύρης (85’ Χαλκιαδάκης), Τουγλής, Παχάκης, Λογοθέτης, Μπάμπης (73’ Μανωλακάκης), Κατσαρέλης (50’ Τσαντηράκης), Γαργανουράκης, Σαχλαμάκης (88’ Μανιαδής), Χρηστάκης, Χατζάκης (66’΄Κασαπάκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Καλύβας (46’ Μπόκιας), Μουτάφης (27’ Ευαγγέλου), Λέκκας (27’ Μπελέρης), Πολυχρονιάδης, Βατουσιάδης, Μάντζιος (61’ Μαρούδας), Μανωλάς, Γιαννόπουλος, Τραγόμαλος (77’ Βλάχος), Καρβούνης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook