K20: Ήττα στο Κορωπί λόγω… κακού πρώτου ημιχρόνου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με το αριστερό ξεκίνησε η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ τις υποχρεώσεις της καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο σπαταλώντας ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο.

Οι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη πλήρωσαν το κακό πρώτο ημίχρονο όπου πραγματοποίησαν μια πολύ κακή εμφάνιση με αποτέλεσμα να έρθει και το γκολ από τους γηπεδούχους. Ο ΟΦΗ μπόρεσε να απειλήσει μόλις μια φορά με ένα σουτ του Κωνσταντίνου.

Στην ανάπαυλα, οι φωνές του τεχνικού του ΟΦΗ αφύπνισαν τους ποδοσφαιριστές του που παρουσίασαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο πιέζοντας τους γηπεδούχους για την ισοφάριση. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες με τους Κωστάκη, Κωνσταντίνου ενώ την πιο σημαντική ευκαιρία την έχασε ο Δεληγιαννάκης που απέτυχε να σκοράρει μέσα από την περιοχή του Πανιωνίου.

Στον ΟΦΗ κρατούν τα 45 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με την ομάδα να δείχνει καλό πρόσωπο για τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται.

Ο Δημήτρης Βολονάκης μιλώντας στο Gentikoule τόνισε ότι “σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο και στα πρώτα 45 λεπτά η ομάδα ήταν αγνώριστη και έμεινε στο Ηράκλειο. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αρκετά, ισορροπήσαμε αρκετά και φάνηκε ότι έπαιζαν δύο ισάξιες ομάδες”.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Κουκάκης, Δαμιανάκης, Κολιακουδάκης, Παπαδιός, Βλαχάκης (46′ Πλαΐτης), Ξηροβάσιλας (46′ Δεληγιαννάκης), Κωνσταντίνου, Καροφυλάκης, Ρουμελιώτης, Κωστάκης (70′ Χαλκιαδάκης Ι.)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook