Κ20: Γλυκόπικρη γεύση από τα φιλικά του Σαββάτου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μια νίκη και η μια… συντριβή που γνώρισε η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ στα φιλικά του Σαββάτου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στο τεχνικό τιμ.

Ο Δημήτρης Βολονάκης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του με τον ΟΦΗ να παρουσιάζει δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Ένα καλό και ένα κακό.

Στο πρώτο φιλικό κόντρα στις Ασίτες, ο ΟΦΗ παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα κέρδισε με 3-1 δείχνοντας ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ο ΟΦΗ πέτυχε τρία γκολ με τους Ρουμελιώτη, Παπαδιό, Κωνσταντίνου ενώ η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών έστειλε αισιόδοξα μηνύματα.

Ωστόσο, στην συνέχεια ο ΟΦΗ με 11 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές παρουσίασε χειρότερο πρόσωπο και γνώρισε την συντριβή με 7-1 από την Θέρισο.

Κόντρα στις Ασίτες έπαιξαν οι: Γιαγκιόζης, Κουκάκης, Δαμιανάκης, Κολιακουδάκης, Πλαΐτης, Παπαδιός, Μπολάκης, Βλαχάκης, Ρουμελιώτης, Κωνσταντίνου, Ξεροβάσιλας.

Και με την Θέρισο οι: Ζερβός, Δουκιαντζάκης, Αδαμάκης, Καροφυλάκης, Κωστάκης, Δεληγιαννάκης, Φανουράκης, Σαχλαμάκης, Χαλκιαδάκης Ι., Καστελιαννάκης, Χαλκιαδάκης Γ. (25’Λογοθέτης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook