Την Δευτέρα ξεκινούν οι προπονήσεις των ακαδημιών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στις 3 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους τα παιδιά των ακαδημιών του ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο έγινε χθες στο ΒΑΚ σύσκεψη των προπονητών υπό του διευθυντή των τμημάτων υποδομής Παύλου Αδάμου.

Στην σύσκεψη ήταν επίσης παρόντες, ο προπονητής της Κ20 Δημήτρης Βολονάκης, ο προπονητής της Κ17 και τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων Κώστας Παντζαρίδης, καθώς επίσης και οι προπονητές Δημήτρης Επταμηνιτάκης, Γιάννης Μύτης, Κώστας Φραγκούλης, Βασίλης Πρινάρης, Βασίλης Μαραγκάκης, Αντώνης Μανιδάκης, Γιάννης Βογιατζής, Μιχάλης Παντζαρίδης και Γιώργος Γαυγιωτάκης.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές
Στο μεταξύ ξεκίνησαν χθες και συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές για τα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η. Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα 2810-317777 και 6973388732 (4-8 μμ.) και με τον υπεύθυνο αγωνιστικών τμημάτων Κ. Παντζαρίδη στο τηλέφωνο 6947304608. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο σε γήπεδα με φυσικό τάπητα και στο Κάλτσετο οι μικρότερες ηλικίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook