Κ17: Παρουσία Πουλινάκη η πρώτη συγκέντρωση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την… έκπληξη έκανε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης που έδωσε το παρόν στην πρώτη προπόνηση της Κ17 όπου μίλησε στους παίκτες ενώ στην συνέχεια το ίδιο έκανε και σε αυτούς της Κ20.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης ο οποίος μίλησε στους νεαρούς άσους, τους ευχήθηκε για τη νέα σεζόν και τους ανέλυσε τον νέο τρόπο λειτουργίας και φιλοσοφίας που θα διέπουν πλέον όλα τα τμήματα υποδομής. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε και ευχήθηκε και στους παίκτες της ομάδας Κ20 που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους την προηγούμενη εβδομάδα”.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης τόνισε ότι «ξεκινάμε την προετοιμασία μας με στόχο την αξιοποίηση, την καλή εκπαίδευση των παιδιών και την επάνδρωση του Κ20 την επόμενη περίοδο. Φέτος προωθήσαμε έξι παίκτες στην Κ20 και του χρόνου ευελπιστούμε να είναι οι διπλάσιοι».

Στις προπονήσεις της ομάδας Κ17 συμμετέχουν 27 παίκτες γεννηθέντες 1996 και 1997, ενώ θα πάρουν μέρος και δύο ακόμα παιδιά γεννηθέντα του 1998, οι Στέλιος Μανιαδής και Βαγγέλης Πλευράκης οι οποίοι προωθήθηκαν από τις ακαδημίες του συλλόγου. Επίσης προπονούνται και οι Σαχλαμάκης, Χρηστάκης οι οποίοι θα αποκτηθούν από το Λίντο.

Να σημειωθεί ότι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ17 θα είναι και ο Γιάννης Μύτης που είναι ειδικευμένος στο κομμάτι της τακτικής. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, πρωί και απόγευμα και θα γίνονται στα γήπεδα του ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook