Συνάντηση Πουλινάκη – Σερπετσιδάκη και προβληματισμός για το γηπεδικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύωρη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ανάμεσα στον Μάνθο Πουλινάκη και τον Μιχάλη Σερπετσιδάκη με θέμα το μέλλον των τμημάτων υποδομής.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ερασιτέχνη Μιχάλης Σερπετσιδάκης ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τμήματα υποδομής (γηπεδικό, μπάλες) με την εύρεση γηπέδου να αποτελεί το μεγαλύτερο εξ’ αυτών.

Ήδη, συζητήθηκαν οι επαφές που γίνονται με την Τύλισο και τον Αλμυρό ώστε να παραχωρηθούν τα γήπεδα για να “μετακομίσουν” εκεί τα τμήματα υποδομής ενώ μέσα στην ημέρα θα γίνει μια συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Συνάντηση για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου είχαν χθες στα γραφεία του ΒΑΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ και υπεύθυνος στα θέματα υποδομών, Μάνθος Πουλινάκης και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ερασιτέχνη , Μιχάλης Σερπετσιδάκης. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων και ήταν στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής της ΠΑΕ για την ανάπτυξη των ακαδημιών που περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, και την «μεταφορά» των ακαδημιών στην «ομπρέλα» της ΠΑΕ.

Επίσης σήμερα έγινε συνάντηση στην όποια μετείχε και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Μιχάλη Λελεδάκη για θέματα οργάνωσης, μάρκετινγκ και ένδυσης των ομάδων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook