Αποχώρησε από την ακαδημία του ΟΦΗ ο Χάρης Αρμουτάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την αποχώρηση του από την ακαδημία του ΟΦΗ ανακοίνωσε ο προπονητής των τμημάτων υποδομής Χάρης Αρμουτάκης κάνοντας γνωστή την απόφαση του μέσα από το facebook.

H δήλωση του Χάρη Αρμουτάκη

Καλώς ή κακώς μέσα από το facebook μου δίνεται η δυνατότητα να ευχαριστήσω το σωματείο του ΟΦΗ που μου πρόσφερε τη χαρά να εργαστώ για 7 χρόνια στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου, τους γονείς που μου εμπιστεύθηκαν την εκπαίδευση των παιδιών τους ,τους συναδέλφους μου που συνεργαστήκαμε άψογα όλα αυτά τα χρόνια και να ανακοινώσω την αποχώρηση μου.

Στα 7 χρόνια δουλειάς ως πιστός στρατιώτης του ΟΦΗ πιστεύω ότι έβαλα ένα λιθαράκι στο δημιούργημα που λέγεται ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ .Πρωταρχικός στόχος ήταν και θα είναι για μένα η λέξη αθλητισμός -διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων και κατά δεύτερον η προσφορά των όποιων γνώσεων έχω γύρω από το ποδόσφαιρο.

Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μιχάλη Σερπετσιδάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και στους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια μας στήριξαν, μας εμπιστεύτηκαν και μας βοήθησαν με την συνδρομή τους και όχι μόνο …

Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο το ότι πρέπει να πω ΑΝΤΙΟ σε όλους αλλά δεν υπάρχει φως για κάτι καλύτερο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook