Ο… Μέσι του ΟΦΗ στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά τον Μιχαλανδρέα Νύκταρη και ο Ντενίς Μέσι από τις ακαδημίες του ΟΦΗ επιλέχθηκε από τους προπονητές της Μίλαν για να συμμετάσχει σε προπονήσεις των «ροσονέρι».

Ο 14χρονος αθλητής (γεν. το 1998) του ΟΦΗ επιλέχθηκε από τους προπονητές της Μίλαν και τον προσεχή Οκτώβριο θα ταξιδέψει στην ιταλική πόλη ώστε να λάβει μέρος στις προπονήσεις του ιστορικού συλλόγου. Ο Μέσι του… ΟΦΗ δεν θα είναι μόνος αφού ως γνωστόν έχει επιλεγεί και ο Μιχαλανδρέας Νύκταρης.

Ο Ντενίς Μέσι βρίσκεται στην ακαδημία του ΟΦΗ από πέρυσι και είναι μέσος με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής να λένε τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα που διαθέτει. Αγωνίζεται στο παιδικό τμήμα και προπονητής του είναι ο Κώστας Παντζαρίδης.

Η επιλογή δύο ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής αναδεικνύει και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Στο Μιλάνο που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του ιταλικού συλλόγου θα δώσουν το παρόν οι καλύτεροι αθλητές από όλα τα καμπ που διοργάνωσε ο σύλλογος σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook