Χάνεται για τον ΟΦΗ ο Χρυσοφάκης που καταλήγει στον Εργοτέλη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η διοικητική άπνοια και η εικόνα ερήμωσης που παρουσιάζει ο ΟΦΗ έχει ως αποτέλεσμα να χάνει τα ταλέντα της Κρήτης από τις υπόλοιπες ομάδες με τον Γιάννη Χρυσοφάκη να καταλήγει τελικά στον Εργοτέλη!

Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι των τμημάτων υποδομής είχαν προσεγγίσει πρώτοι τον ποδοσφαιριστή – όπως είχε γράψει το Gentikoule – τελικά αυτός θα καταλήξει στον Εργοτέλη λόγω της έλλειψης ρευστού αλλά και οργάνωσης.

Έτσι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κρήτης καταλήγει στον Εργοτέλη, κάτι που αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του Σταύρου Λαμπράκη στο topikokritis: «Πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη. Τον παρακολουθούμε από πέρυσι, έχει ανοδική πορεία και θεωρούμε πως μέσα από την σκληρή δουλειά μπορεί να εξελιχθεί. Τον θέλουμε τον Χρυσοφάκη και αν όλα πάνε καλά, θα γίνει μέλος του συλλόγου μας».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Λασίθι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Δευτέρα και θα υπογράψει στον Εργοτέλη που θα δώσει στον ΟΦΙ ένα σημαντικό – για τα δεδομένα του σωματείου – ποσό ενώ στον ίδιο θα παρέχει και σπίτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook