Επέστρεψε από την Σουηδία γεμάτος εμπειρίες ο Δημήτρης Βολονάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από 4 ημέρες παραμονής στην Σουηδία, ο Δημήτρης Βολονάκης επέστρεψε στο Ηράκλειο αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες. Τι είπε στο Gentikoule για το σεμινάριο προπονητών της ΟΥΕΦΑ.

Ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ βρέθηκε στην Στοκχόλμη για τέσσερις ημέρες όπου έδωσε το παρόν σε σεμινάριο προπονητών που διοργάνωσε η Ομοσπονδία εκπροσωπώντας τον σύλλογο σε αυτήν την σημαντική εκδήλωση. Ο Δημήτρης Βολονάκης επέστρεψε στην Κρήτη έχοντας αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες στον τρόπο δουλειάς των τμημάτων υποδομής και μιλώντας στο Gentikoule δεν έκρυψε την χαρά του που βρέθηκε στην Σουηδία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «συναντηθήκαμε με τους υπεύθυνους των ακαδημιών της Γκέτεμποργκ και της ΑΙΚ Στοκχόλμης όπου αναλύσαμε θέματα φιλοσοφίας για το πώς εκπαιδεύουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές». Όσον αφορά το τι οφέλη αποκόμισε για να τα… μεταφέρει στην Ελλάδα πρόσθεσε ότι «μάθαμε πράγματα που ήταν αρκετά χρήσιμα. Σε κάποιους τομείς εμείς ήμασταν πιο οργανωμένοι και σε κάποια άλλα εκείνοι. Επιλέγουμε τα καλύτερα και προσπαθούμε να τα προσαρμόσουμε με βάση τα δικά μας δεδομένα. Πάντως, οι Σουηδοί ήταν πολύ μπροστά σε αρκετούς τομείς και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε στο πως θα τους φτάσουμε».

Πέραν του Δημήτρη Βολονάκη, το παρόν έδωσαν και άλλοι Έλληνες προπονητές όπως ο τεχνικός της εθνικής νέων Κώστας Τσάνας αλλά και ο Νίκος Παπαδόπουλος (φώτο).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook