Ο ΟΦΗ τις εντυπώσεις και τις ευκαιρίες, ο Άρης τη νίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η εξαιρετική εμφάνιση της Κ15 του ΟΦΗ αλλά και οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν ήταν αρκετές ώστε να πάρει βαθμούς στην Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1 από την αντίστοιχη του Άρη για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με πλασέ του Ακτινάκη με τον ΟΦΗ να έχει δοκάρι ένα λεπτό μετά με τον με τον Τσαλπατούρο και τελικά ισοφάρισε στο 9’ με τον Κογκάκη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαλπατούρου.

Στο 13’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Θωμά, ενώ στο 23’ ο Πατραμάνης ήταν άστοχος σε τετ α τετ. Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου ο Βαρδουλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία του Κακάνη.

Η καλή εικόνα του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στο β’ ημίχρονο, χάνοντας μια ακόμα ευκαιρία στο 55’, όταν ο Πατραμάνης σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων» να έχει απάντηση.

Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ο Άρης ήταν αυτός που βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 78’ ο Κωστίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Ξυφανταράκη για το 2-1.

Στις καθυστερήσεις, μετά από ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ο Παναγιωτάκης έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από την εστία των γηπεδούχων και το 2-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Κ15 ΟΦΗ (Κ. Πετράς): Ξυφανταράκης, Κογκάκης, Κλάδος (60′ Καπαρός), Κλωνάρης, Φιλάι, Βαρδουλάκης, Δρίμης (70′ Παναγιωτάκης), Τσαλπατούρος, Πατραμάνης (60′ Μπουλούκας), Χριστοδουλάκης (67′ Πατεράκης), Θωμάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook