Aπίστευτη Κ17 του ΟΦΗ: Στο 11′ προηγούνταν 3-0 του Πανσερραϊκού!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ17 του ΟΦΗ ήταν μαγική κόντρα στον Πανσερραϊκό και μόλις στο 11ο λεπτό είχε πετύχει τρία γκολ με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ακόμα μια ποδοσφαιρική παράσταση από τα παιδιά του Θοδωρή Ελευθεριάδη που υποδέχθηκαν τον Πανσερραϊκό στο ΒΑΚ επικρατώντας με 3-0.

Το τρομερό της υπόθεσης είναι πως η Κ17 του ΟΦΗ πέτυχε και τα τρία γκολ του αγώνα μέχρι το 11ο λεπτό, κατεβάζοντας στην συνέχεια – όπως αναμενόταν – ταχύτητα.

Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι στο 2′ με τον Κουβδό, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Αντωνακάκη να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Πετούση και με σουτ εντός περιοχής να νικά τον Αργυρίου.

Δυο λεπτά αργότερα ο Βγόντζας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πανσερραϊκού για το 2-0, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ασμαριανάκη.

Στο 11′ ο Κουβδός κέρδισε πέναλτι, με τον Πετούση να εκτελεί εύστοχα για το 3-0.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και στο β’ ημίχρονο, δημιουργώντας ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο 50′ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είχε απάντηση στο τετ α τετ του Τούφα, ενώ το ίδιο συνέβη πέντε λεπτά αργότερα στην προσπάθεια του Κωστάκη.

Στο 75′ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη, διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Καρβούνης δεν μπόρεσε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού και στην επαναφορά ο Κράστα σούταρε δυνατά, αλλά έδιωξαν πάνω στη γραμμή τέρματος οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων, το 3-0 να μένει ως το τέλος.

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Χείλυ, Βγόντζας, Μπαλάσης, Λυγεράκης (55′ Σταματάκης), Αντωνακάκης (46′ Κωστάκης), Ασμαριανάκης (46′ Τούφας), Κουβδός (65′ Καρβούνης), Πετούσης (46′ Κράστα), Σιτμαλίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook