Ήττα για την Κ19 που λύγισε όταν έμεινε με 10 παίκτες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρότι ο ΟΦΗ προηγήθηκε, η αποβολή του Λαγουδάκη στο 47′ είχε ως αποτέλεσμα ν’ ανατρέψει το σκορ ο Παναιτωλικός και να φτάσει στη νίκη με 3-2.

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο “Βαρδινογιάννειο”.

Ο ΟΦΗ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόλις στο 6ο λεπτό με τον Χότζα να κάνει το 0-1 για τους Αγρινιώτες ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Στο 13ο λεπτό ήρθε το 1-1 με γκολ του Σταυρόπουλου με τον επιθετικό του ΟΦΗ να ισοφαρίζει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μανώλη Χνάρη.

Η ανατροπή για τον ΟΦΗ ήρθε στο 23′ με τον Αδαμάκη να κάνει το 2-1 έπειτα από ένα πανέμορφο σουτ

Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι ωστόσο λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λαγουδάκη στο 48′.

Στο 50ο λεπτό ο Παναιτωλικός ισοφάρισε σε 2-2 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χότζα και από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός έψαχνε το γκολ που θα του έδινε τη νίκη, κάτι που το πέτυχε στο 86′ όταν ο Σημαντηράκης υπέπεσε σε πέναλτι με τον Κακιώνη να ευστοχεί διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

ΟΦΗ: Καλαφάτης, Μπλίντο, Χνάρης Κ., Λαγουδάκης, Σημαντηράκης, Χνάρης Μ., Αδαμάκης (80′ Ντάγια), Τακάκης, Σταυρόπουλος (80′ Τσελεγγίδης), Συνολάκης (61′ Κωστέας), Σωμαράκης (74′ Νινιράκης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook