Στην Εθνική Κ15 για το αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA οι Χριστοδουλάκης και Φιλάι του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Κ15 για το αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA που θα γίνει στην Σερβία.

Η Εθνική Ελλάδας Κ15 θα βρεθεί στη Σερβία, όπου θα αγωνιστεί στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Σερβία, την Σκωτία και την Σλοβακία από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 4 Οκτωβρίου. Ανάμεσα στις κλήσεις της Εθνικής βρίσκονται και δύο παίκτες του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χριστοδουλάκη και τον Μίτο Φιλάι.

Αναλυτικά στην αποστολή της «γαλανόλευκης» μετέχουν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Βάτσος (ΠΑΟΚ), Βρεττάκος (Ολυμπιακός), Τζατζάκης (Βόλος), Βεριντιάνο (ΠΑΟΚ), Βλάχου (Μπέμπηδες), Γκουντενούδης (Πανσερραϊκός), Ζορμπάς (Ολυμπιακός), Κογκαλίδης (ΠΑΟΚ), Νικηφόρος (ΠΑΟΚ), Φιλάι (ΟΦΗ), Φλώρος (ΠΑΟΚ), Αγιοβλασίτης (Ολυμπιακός), Δουραλής (ΠΑΟΚ), Κόκκινος (Παναθηναϊκός), Μαρκολέφας (Ολυμπιακός), Τσατσαράγκος (Παναιτωλικός), Χριστοδουλάκης (ΟΦΗ), Άρμπι (ΠΑΟΚ), Μουχαλής (Ολυμπιακός), Σιάμπος (Ατρόμητος), Τσαντίλας (ΑΕΚ), Φώτης (Ατρόμητος).

Όλες οι αναμετρήσεις θα γίνουν στο αθλητικό κέντρο της σερβικής Ομοσπονδίας στην πόλη Στάρα Πάζοβα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook