Μπαλάρα από την Κ17 και τριάρα στον Λεβαδειακό!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Ελευθεριάδη έκαναν ότι ήθελαν τους Βοιωτούς σταματώντας στο 3-0.

Η ανανεωμένη Κ17 του ΟΦΗ έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας του Λεβαδειακού με 3-0 για την 5η αγωνιστική της Super League 1.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 20ο λεπτό με ένα καταπληκτικό γκολ του Θανάση Ασμαριανάκη. Ο κεντρικός χαφ του ΟΦΗ έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, γύρισε το σώμα του και με ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία ανοίγοντας το σκορ για τον ΟΦΗ.

Οι ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Ελευθεριάδη διπλασίασαν τα τέρματα τους με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Σιτμαλίδη που πέρασε όλους τους παίκτες του Λεβαδειακού και με πλασέ έκανε το 2-0 για τον ΟΦΗ στο 35ο λεπτό.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ, ο Θανάσης Ασμαριανάκης στο 61′ όταν ο Βγόντζας έβγαλε την σέντρα και εκεί με σουτ πάνω στην κίνηση ο κεντρικός χαφ με ένα εντυπωσιακό γκολ σφράγισε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Χέιλυ, Βγόντζας, Μπαλάσης, Λυγεράκης, Αντωνακάκης, Τούφας, Κωστάκης, Ασμαριανάκης, Σιτμαλίδης.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Κούβδος, Πετούσης, Κράστα, Κοντέκας, Ντρεϊάι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook