Ανώτερη η Κ19 του ΟΦΗ στη Λιβαδειά, έμεινε στο 1-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Κ19 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του Λεβαδειακού στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K19, η οποία έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9) στο Δημοτικό γήπεδο Ζαγαρά της Λιβαδειάς.

Ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα δημιούργησε την πρώτη της καλή στιγμή στο 15ο λεπτό, όταν ο Δάρλας έκανε το σουτ από την μικρή περιοχή και ο Βαλύδρας έδιωξε με τα πόδια.

Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που άνοιξε τελικά το σκορ, με τον Τσεμπελίκο να νικά τον Καλαφάτη στο 21ο λεπτό, με κεφαλιά εντός περιοχής.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έχασε μια ακόμη σημαντική ευκαιρία, με τον Φανουράκη να επιχειρεί σουτ εκτός περιοχής, στο οποίο είχε απάντηση ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, με τον Δάρλα στο 65’ να σουτάρει από το όριο της μικρής περιοχής και την μπάλα να περνά ψηλά άουτ.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 89ο λεπτό. Ο Τακάκης με ωραία ατομική ενέργεια, βρήκε ωραία τον Κωστέα μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να σουτάρει εύστοχα για το τελικό 1-1.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Λυγεράκης (46’ Σωμαράκης), Μπλίντο, Καινουργιάκης, Λαγουδάκης, Ντάγια (46’ Μ. Χνάρης), Φανουράκης (60’ Σταυρόπουλος), Δάρλας (85’ Κωστέας), Αδαμάκης, Συνολάκης (73’ Τακάκης), Σημαντηράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook