Το επόμενο Σάββατο η γιορτή της ακαδημίας του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το επόμενο Σάββατο 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της ακαδημίας του ΟΦΗ με εκδηλώσεις και αγώνες επίδειξης που θα γίνουν στο Καλτσέτο. Παράλληλα, η ΠΑΕ επανέλαβε με ανακοίνωση της την έναρξη καλοκαιρινών τμημάτων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το Σάββατο 16-6-2012, και ώρα 16.00 στις εγκαταστάσεις του ΚΑΛΤΣΕΤΟ, θα πραγματοποιηθεί, η λήξη της φετινής χρονιάς, της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η. Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης των τμημάτων που συμμετείχαν στο «εσωτερικό πρωτάθλημα προαγωνιστικών τμημάτων Θ. Παπαδόπουλος», και αγώνες μεταξύ των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας.
Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η ευχαριστεί θερμά τις εταιρίες «Νικόλαος και Εμμανουήλ Ορφανάκης Ο.Ε-Οικοδομικές επιχειρήσεις»,  «Καράτζης Α.Ε», «Τυποκρέτα Καζανάκης», τις εγκαταστάσεις του Καλτσέτο και τις ομάδες της Τυλίσου, της Παλλιανής και του Ε.Γ.Ο.Η, για τη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην ακαδημία μας, όλη τη χρονιά.
Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς για τη γιορτή της ακαδημίας, « τα οπτικά COSMOS- Λυδάκης Γ», τον κ. Κρασανάκη Μάρκο- Κρεοπωλείο, τον κ. Γιωργιουδάκη Μάρκο-αρτοποιία στην Επισκοπή και τα super market Χαλκιαδάκης.
Τέλος υπενθυμίζετε, ότι από τις 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν καλοκαιρινά τμήματα στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η στις εγκαταστάσεις του Καλτσέτο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά το απόγευμα, με τη γραμματεία της ακαδημίας στο τηλέφωνο 6973820496(σταθερή γραμμή).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook