Το μεγάλο βήμα για τον Γιώργο Μπαφάκη: Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην Κ15!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 13χρονος τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στην Ακαδημία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έκανε το μεγάλο βήμα και πλέον θα αγωνίζεται στην Κ15 μετακομίζοντας οριστικά στο “Βαρδινογιάννειο”.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Η ακαδημία ποδοσφαίρου, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συνεχίζει να τροφοδοτεί τα τμήματα υποδομής, της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο 13χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Μπαφάκης, (γεν. 2011), απο ηλικία 6 ετών στην ακαδημία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, δικαίωσε με τη δουλειά του, την πεποίθηση των προπονητών του, ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο και έτσι τη νέα σεζόν, θα στελεχώσει την Κ15 της ΠΑΕ Ο.Φ.Η.

“Ο νεαρός τερματοφύλακας, έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα των παιδιών, που είναι έτοιμα να ακολουθήσουν το ιδανικό δρομολόγιο για μας και αυτό δεν είναι άλλο, απο το να τον καμαρώσουμε κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα. Γιώργο, συγχαρητήρια και συνέχισε με χαμηλά το κεφάλι και τον ίδιο ζήλο, να μας κάνεις περήφανους!” αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι, η άποψη των προπονητών του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για τον 13χρονο Γιώργο Μπαφάκη, είναι ότι πρόκειται για ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κρήτης στην ηλικία του και έχει όλες τις προυποθέσεις, για μεγάλη καριέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook