Στον ΟΦΗ όλα τα ταλέντα της Κρήτης: Από τα Χανιά στο ΒΑΚ ο 13χρονος Στέφανος Καμπουράκης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ακόμα ένα μεγάλο ταλέντο του Κρητικού ποδοσφαίρου, ο 13χρονος Στέφανος Καμπουράκης που αγωνίζεται στους Ν. Μινωταύρου μετακομίζει στο Ηράκλειο και το “Βαρδινογιάννειο” για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον 13χρονο ποδοσφαιριστή που στα πλαίσια του ΟΦΗ με την ομάδα των Μουρνιών θα φοράει τα “ασπρόμαυρα”.

Η ανακοίνωση των Ν. Μινωταύρου

Ο 13χρονος Στέφανος Καμπουράκης στην Elite Κ15 του ΟΦΗ

Ο ΑΟ Μινώταυρος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη μετακίνηση από τους Νέους Μινωταύρου του 13χρονου ποδοσφαιριστή, Στέφανου Καμπουράκη, στον ΟΦΗ και στο τμήμα Elite Κ15 της ΠΑΕ.

Ο ταλαντούχος -γέννημα θρέμμα του σωματείου μας- μέσος επιλέχτηκε από τα στελέχη του ΟΦΗ στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια, όσο και στα δοκιμαστικά που διεξήχθησαν αρκετές φορές την περασμένη σεζόν.

Ο οργανισμός του Μινωταύρου και η Ακαδημία Μινώταυρος – OFI CRETE ACADEMY ευχόμαστε στον Στέφανο Καμπουράκη να έχει υγεία και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Δήλωση προέδρου Μινωταύρου, κ. Γιάννη Σπυριδάκη:

«Οπως είχα προαναγγέλλει στη μεταγραφή του Μάνου Γεωργιακάκη, θ’ ακολουθούσαν και άλλα παιδιά της Ακαδημίας μας τη διαδρομή προς τον ΟΦΗ. Σήμερα, παραχωρούμε ένα εξαιρετικό ταλέντο και θέλω να συγχαρώ το τεχνικό τιμ και ειδικά τον κόουτς Κατσαβριά για την εξέλιξη του Στέφανου.

Η τεχνογνωσία και η σοβαρότητα με την οποία εργαζόμαστε, εγγυάται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα παιδιά.

Ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ και προσωπικά τον αντιπρόεδρο, Ηλία Πουρσανίδη για την εξαιρετική αντιμετώπιση της συνεργασίας και των παιδιών μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook