Η περηφάνια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για Κουτσουπιά, Κουτεντάκη, Φανουράκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μέσα από τα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη ΟΦΗ προέρχονται τρία από τα παιδιά που έκαναν το μεγάλο βήμα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η σχετική ανακοίνωση:

Μόνο χαρά και υπερηφάνεια, μπορεί να αισθάνεται κανείς, βλέποντας 4 ταλεντάκια που προέρχονται απο την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να έχουν υπογράψει φέτος επαγγελματικά συμβόλαια σε ομάδες της Σούπερ Λίγκ!

Πρόκειται για τους Τίτο Κουτεντάκη, Φώτη Κουτσουπιά, Θοδωρή Φανουράκη (ΠΑΕ ΟΦΗ) και τον Γιώργο Αγαπάκη (ΠΑΕ Παναιτωλικός).

Και τα 4 αυτά παιδιά, εκπαιδεύτηκαν στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και πλέον ξεκινούν το ταξίδι τους, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, δημοσίευσε φωτογραφίες, απο το πέρασμα των παιδιών αυτών απο την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με την υποσημείωση:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια στην Σούπερ Λίγκ. Χαιρόμαστε και εμείς, με τη δική τους χαρά. Θα παρακολουθούμε περήφανα, το όμορφο ταξίδι τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε αθόρυβα, αλλά ουσιαστικά τη δουλειά που κάνουμε, για να βγάλουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα, καλούς χαρακτήρες για την κοινωνία, αλλά και νέους φιλάθλους, για την ομάδα μας”.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ξεκινάει και επίσημα την προσεχή Δευτέρα (26/8) τη νέα αγωνιστική σεζόν. Πληροφορίες και εγγραφές στο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ και στο 6934 590403).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook