Δημιούργησε ανδρικό τμήμα και κατεβαίνει στο τοπικό Αθήνας η ακαδημία του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η ακαδημία του ΟΦΗ στην Αθήνα ανακοίνωσε την δημιουργία ανδρικού τμήματος το οποίο θα αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Νέα εποχή για την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στην Αθήνα, καθώς με την πλήρη στήριξη της ΠΑΕ, δημιούργησε ανδρικό τμήμα με όνομα «ΠΑΕ Νέων Αθήνας ΟΦΗ 2023» και θα αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, δηλαδή στο τοπικό της Αθήνας. Αυτό σημαίνει ότι οι νεαροί παίκτες της ακαδημίας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε ανδρικό επίπεδο, έχοντας πάντα την στήριξη της ΠΑΕ από το Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας:

Νέα εποχή για την ακαδημία μας.

Η δημιουργία ανδρικού τμήματος με τον ακριβή τίτλο « ΠΑΕ ΝΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΟΦΗ 2023» είναι γεγονός!!!

Ένα εγχείρημα και μια ιδέα η οποία πλέον υλοποιείται με την έγκριση και την απόλυτη στήριξη της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι αθλητές μας θα έχουν την τιμή και την χαρά να εκπροσωπούν στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ εναν σύλλογο και ένα σήμα με τεράστια ιστορία.

Η ενοποίηση και η απόλυτη ταύτιση με την ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς και η επίσημη πρόσκληση απο την διοργάνωση ATTICA CUP (πρωτάθλημα των ΠΑΕ) να λάβουμε μέρος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες(u10 έως u16) ολοκληρώνει εναν οργανωτικό σχεδιασμό ο οποίος ξεκίνησε πριν δυο χρόνια και οδηγεί την ακαδημια μας σε πολύ υψηλό επίπεδο με πολλαπλά οφέλη και κίνητρα για τους αθλητές μας!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook