Τον ήθελε ο Ατρόμητος, εκείνος διάλεξε ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην ομάδα Κ17 του ΟΦΗ θα ενταχθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές Σαράντος Σακλαμάκης και Ηρακλής Χρηστάκης με τον δεύτερο να αρνείται την πρόταση του Ατρομήτου για να μετακομίσει στο Περιστέρι.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου με την ευχή ότι στο μέλλον θα είναι σε θέση να επανδρώσουν την μεγάλη ομάδα μιας και τους συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις.

Σημαντικό ρόλο στην μεταπήδηση τους στον ΟΦΗ – εκτός του Δημήτρη Παπαδόπουλου – έπαιξε και η θέληση τους να φορέσουν τα «ασπρόμαυρα» με τον Ηρακλή Χρηστάκη και την οικογένεια του να αρνούνται την πρόταση του Ατρομήτου. Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στο Περιστέρι πριν από λίγες εβδομάδες με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής να ανάβουν το «πράσινο φως» για την απόκτηση του.

Όμως, ο ΟΦΗ μπήκε «σφήνα» και μετά την συζήτηση των ανθρώπων του ΟΦΗ με τον ίδιο και την οικογένεια του – εκείνοι επέλεξαν την ομάδα του Ηρακλείου μόνο και μόνο για να βρίσκεται το παιδί στα τμήματα υποδομής του μεγαλύτερου Κρητικού συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook