Μάτια του ΟΦΗ σε όλη την Κρήτη: Ακόμα δυο παιδιά από τα Χανιά στα ασπρόμαυρα!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να… απλώνει τα δίχτυα του σε όλη την Κρήτη και όχι μόνο, φέρνοντας στο Ηράκλειο τον Γιώργο Σοφιάκη και τον Γιώργο Ξυφανταράκη, τερματοφύλακες από την ακαδημία του Calcetto Fc στα Χανιά!

Δύο ακόμα προσθήκες «μετράει» η Elite Ακαδημία του ΟΦΗ, καθώς απέκτησε τους νεαρούς ταλαντούχους τερματοφύλακες Γιώργο Σοφιάκη και τον Γιώργο Ξυφανταράκη από την ακαδημία του Calcetto Fc στα Χανιά. Ο ΟΦΗ συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά σε επίπεδο ακαδημιών έχοντας «μάτια» σε όλη την Κρήτη.

Η ανακοίνωση του Calcetto:

Δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από το Calcetto Fc στον ΟΦΗ!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto Fc με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακές της θα μετακινηθούν στην Elite Ακαδημία του ΟΦΗ.

Ο σπουδαίος σύλλογος της Κρήτης είναι πρώτη φορά που αποκτά ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας, ενώ παράλληλα παρακολουθεί στενά ακόμη έναν.

Για την πραγματοποίηση των μεταγραφών του Γιώργου Σοφιάκη και του Γιώργου Ξυφανταράκη στον ΟΦΗ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Calcetto Fc ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης και ο σκάουτ-προπονητής Μανώλης Συκιωτάκης, όπου συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας μας, Νότη Ματηγάκη.

Είμαστε περήφανοι για την εξέλιξη των δύο παιδιών, τους ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και μέσα από σκληρή δουλειά να πραγματοποιηθούν όλα τους τα όνειρα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook