Κατέκτησε πρωτιά ο ΟΦΗ Ρεθύμνου στα Ιωάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της ομάδας Κ14 ΟΦΗ Ρεθύμνου τμήμα της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, που συμμετείχε στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που συνδιοργάνωσαν στα Ιωάννινα ο Δήμος Ζίτσας, η «Θύελλα» Ελεούσας και τελέστηκε υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηπείρου.

Το επίλεκτο τμήμα της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα, με την επωνυμία Κ14 ΟΦΗ Ρεθύμνου κατέλαβε την 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία του με απολογισμό 2 νίκες επί των Αστέρα Μεσολογγίου (6-1), Θύελλας Ελεούσας (3-0) και 1 ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-2).

Μεταξύ των 700 αθλητών που συμμετείχαν από κορυφαίες Ακαδημίες από ολόκληρη την Ελλάδα, ήταν και οι νεαροί Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές, όπου συνοδεύονταν από τους προπονητές τους Γιώργο ΜπαστάκηΛευτέρη Ψυχουντάκη και Στέργιο Τυπάδη. Στο τουρνουά συμμετείχαν τμήματα από τις Ακαδημίες των ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης, όπως και από τους ΠΟΑ, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Αστέρα Μεσολογγίου, Ολυμπιακού Άσσου, Ναυπακτιακού Αστέρα, Olympic Λάρισας, Θύελλα Κατσικάς, ΑΟ Γιάννινα-Ελπίδες Ιωννίνων, ΑΟ Σταυράκι και Θύελλας Ελεούσας.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου αναφέρει, «Την 1η θέση κατέλαβε το τμήμα του ΟΦΗ Ρεθύμνου στο Πανελλήνιο Τουρνουά Ιωαννίνων αντιμετωπίζοντας τις ομάδες του ΠΑΣ Γιάννινα, Θύελλα Ελεούσας και Αστέρα Μεσολογγίου.

Η αγωνιστική προσπάθεια των αθλητών έκανε υπερήφανους τους προπονητές για το σωστό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο που προσπάθησαν να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο».

Πηγή: goodnet.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook