Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης παρέθεσε δείπνο στους προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με φόντο το φωτισμένο ιστορικό φρούριο του Κούλε, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Νίκος Τσαμπουράκης, παρέθεσε δείπνο, στους προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου, για να τους συγχαρεί για την σταθερά ανοδική πορεία που έχει το τμήμα, καθώς αγγίζει σήμερα, τα 500 παιδιά.

“Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε, με πάθος και μεθοδικότητα. Συνεχίζουμε δυνατά, ώστε να βγάλουμε παιδιά, που κάποια στιγμή, θα τα καμαρώνουμε στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ μας” ανέφερε στην σύντομη ομιλία του προς τους προπονητές, ο επικεφαλής της ακαδημίας ποδοσφαίρου, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο Νίκος Τσαμπουράκης, συζήτησε με τους προπονητές και το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η ακαδημία, λόγω του μεγάλου αριθμού των αθλητών και ανέφερε ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχει σχέδια πάνω σε αυτό, τόσο με την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Αμμουδάρας, όσο και με άλλες λύσεις που συζητάει αυτή την εποχή.

“Σύντομα πιστεύω ότι θα είμαστε σε ένα καλύτερο επίπεδο, πάνω σε αυτό, ώστε οι συνθήκες να είναι καλύτερες” ανέφερε ο κ. Τσαμπουράκης

Η βραδιά κύλησε όμορφα, μέσα σε οικογενειακό κλίμα, κάτι που αποτελεί σημείο αναφοράς στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook