Κ17: Ήττα με 2-1 από τον Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ζέστη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Εργοτέλη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 2΄όταν ο Χατζάκης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα στο 15΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου όταν ο Χατζάκης με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ, όταν μετά από λάθος συνεννόηση στην άμυνα και με την εύνοια του αέρα έκαναν το 2-1. Στο 48΄ ο Χατζάκης με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΟΦΗ έγινε στο 54΄ με τον Κατσελλιανάκη σε θέση τετ-α-τετ να στέλνει την μπάλα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΗ ζήτησε πεναλτι πάνω στον Χαλκιαδάκη, ενώ οι “ασπρόμαυροι” ζήτησαν πέναλτι και στο 82΄ πάνω στον Χατζάκη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ζαχαριουδάκη να μην υποδεικνύει την άσπρη βούλα σε μία προφανής παράβαση.

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι

Γιαγκιόζης, Σπαχής, Τουγλής, Λογοθέτης, Καροφυλάκης, Μπάμπης, Γαργανουράκης( 80΄Παρασίρης), Κατσαρέλης (70΄λ.τ. Φραγκιαδάκης), Χατζάκης, Γρίβας (46΄Καστελλιανάκης), Χαλκιαδάκης Γ. (75΄Χαλκιαδάκης Ε.)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook