Κ17: Πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες και ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα του και γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ. Οι παίκτες του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη έχασαν αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες και έτσι δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω την ισοπαλία κόντρα στην “Ένωση”.

Ο Γ.Χαλκιαδάκης αρχικά στο 7΄ και στην συνέχεια στο 14΄ από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να “νικήσει” τον γκολκίπερ της ΑΕΚ. Η κυριαρχία του ΟΦΗ στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης καρποφόρησε στο 16 όταν μετά από σέντρα του Σπαχή, ο Χατζάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ. Οι “ασπρόμαυροι” θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 1 όταν ο σκόρερ του ΟΦΗ από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η ΑΕΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν αν πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια καθώς στο 45΄ καθώς μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα , έκαναν το 1-2.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με τον ΟΦΗ  να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες για το 2-2, ενω και ο “δικέφαλος” σε κάποιες αντεπιθέσεις θα μπορούσε να είχε αυξήσει τον δείκτη του σκορ.

Στην σημαντικότερη ευκαιρία του ΟΦΗ στην επανάληψη, στο 80΄ο Χαλκιαδάκης Ε. δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι:

Γιαννόπουλος, Πλαίτης (55΄ Λογοθέτης), Τουγλής, Παχάκης, Καροφυλάκης. Σπαχής (75 Χαλκιαδάκης Ε.) , Μπάμπης, Γαργανουράκης, Χατζάκης, Βλαχάκης(46 Δελληγιαννάκης), Χαλκιαδάκης Γ.  (65΄ Γριβας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook