Κολιακουδάκης: “Όλοι μας θέλουμε μια ευκαιρία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας από τους ποδοσφαιριστές για τον οποίο υπάρχουν προοπτικές, ο Παύλος Κολιακουδάκης τόνισε ότι όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός αμυντικός μέσος

“Ηταν μια πολύ δύσκολη σεζόν. Ο ΟΦΗ έφτιαξε μια νέα ομάδα το περασμένο Αύγουστο. Είναι γνωστό ότι οι καλές ομάδες δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Είχαμε ν αντιμετωπίσουμε καλύτερες ομάδες που δουλεύουν με τους ίδιους παίκτες περισσότερο από 4-5 χρόνια. Είναι φυσικό ότι οι αντίπαλοι μας ήσαν καλύτεροι από μας. Συγχρόνως όλες οι ομάδες είχαν ενισχυθεί σε πολλά παιχνίδια, με επαγγελματίες παίκτες που δεν υπολογίζοντο στις βασικές ομάδες της ΠΑΕ. Αυτό ήταν μια επιπλέον δυσκολία για μας. Όταν γνωρίζεις συνεχώς την ήττα δεν είναι καθόλου ευχάριστο γεγονός. Όμως παρά τις δύσκολες συγκυρίες όλοι οι παίκτες έχουμε παρουσιάσει σημαντική βελτίωση κι αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για όλους μας. Κανείς παίκτης δεν απογοητεύθηκε από το αρνητικό γεγονός που είχαμε ν αντιμετωπίσουμε.»

Ερ.: Η εξέλιξη του πρωταθλήματος όπως απεικονίζεται στο βαθμολογικό πίνακα είναι πραγματική, με βάση ότι έδειξε κάθε ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους;
Απάν.
: Ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τις πρώτες θέσεις είναι πραγματική. Οι καλύτερες ομάδες είναι στη κορυφή. Πρόκειται για ομάδες που δουλεύουν με ίδιους παίκτες πολλά χρόνια. Θα έλεγα ότι οι ομάδες αυτές είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τις άλλες ομάδες.

Ερ.: Σε προσωπικό επίπεδο, πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες και ν’ αγωνισθείς στη μεγάλη ομάδα;
Απάν.:
Σήμερα βρίσκομαι στο καλύτερο επίπεδο από τότε που αγωνίζομαι στον ΟΦΗ. Όμως πρέπει να ομολογήσω ότι εκτός από μένα, κι άλλοι συμπαίκτες μου σήμερα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μπορούν να ενταχθούν στην ΠΑΕ. Απλά όλοι μας θέλουμε μια ευκαιρία και να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για μας. Ολοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ευθύνες στη ΠΑΕ είναι μεγάλες. Όμως είναι το όνειρο μας να βρεθούμε στη μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ και για να συμβεί αυτό ξέρουμε ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook