Στην εθνική ελπίδων Αλβανίας κλήθηκε ο Νικήτας Ντελία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτουν τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, ο Νικήτας Ντελία κλήθηκε στην εθνική ελπίδων της Αλβανίας όπου και θα αγωνιστεί σε φιλικά παιχνίδια.

Ο 20χρονος (11/3/1992) αριστερός μπακ της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ θα πάρει μέρος στις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Μαΐου και μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ δεν έκρυψε την μεγάλη του χαρά για αυτό το γεγονός. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: “Πράγματι ήταν έκπληξη για μένα η πρόσκληση μου στην εθνική ομάδα των ελπίδων της Αλβανίας. Γνωρίζω ότι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας είχαν ζητήσει πληροφορίες για μένα  και είχαν στόχο να με παρακολουθήσουν σε αγώνες. Όμως δεν περίμενα ότι θα με καλούσαν αμέσως για την εθνική ομάδα. Είναι μια μεγάλη πρόκληση και συγχρόνως ευκαιρία, να συμμετέχω στις προπονήσεις της εθνικής ελπίδων αλλά και σε φιλικά παιχνίδια που θα δώσει. Είναι μια άμεση αναγνώριση της προσπάθειας που κάνω και φυσικά αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για μένα” .

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικήτας Ντελία

Ερ.: Πόσο δύσκολη ήταν η φετινή σεζόν για τους παίκτες της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ;
Απάν.:
Από το περασμένο Αύγουστο δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα. Πολλά νέα παιδιά εντάχθηκαν σ αυτήν. Ξέραμε ότι είχαμε ν αντιμετωπίσουμε ομάδες που δουλεύουν αρκετά χρόνια με τους ίδιους παίκτες. Όταν γνωρίζεις την ήττα σ ένα παιχνίδι δεν είναι ευχάριστο γεγονός. Ομως ΟΛΑ οι συμπαίκτες μου έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και σήμερα υπάρχει σημαντική βελτίωση στην ατομική εξέλιξη. Φυσικά και η ομάδα μας έχει βελτιωθεί σημαντικά. Η δική μας ομάδα δεν είχε παίκτες από την ΠΑΕ όπως έγινε με άλλες ομάδες σε πολλά παιχνίδια. Κι αυτό ήταν μια άλλη δυσκολία για τους όλους μας. Όπως ανέφερα η πρόοδος που παρουσιάζει η ομάδα μας είναι ηθική ικανοποίηση για όλους μας, γιατί είναι αποτέλεσμα της συνολικής δουλειάς που έγινε σε όλη την αγωνιστική περίοδο.

Ερ.: Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
Απάν.:
Δεν το κρύβω ότι πόθος μου είναι ν αγωνισθώ στη μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ. Σήμερα νοιώθω πιο έτοιμος από ποτέ. Απλά θέλω να έχω την ευκαιρία ν αγωνισθώ και θα δικαιώσω την επιλογή που θα γίνει. Όμως με την ευκαιρία θέλω να επισημάνω ότι εκτός από μένα υπάρχουν κι άλλοι συμπαίκτες μου, που σήμερα δεν είναι σωστό να πω τα ονόματα τους αυτό είναι ευθύνη άλλων,  που πιστεύω ότι αξίζουμε να μας δώσουν την ευκαιρία να αγωνισθούμε στη ΠΑΕ. Είναι το όνειρο όλων μας να φορέσουμε την φανέλα της μεγάλης ομάδας του ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook