Φινάλε με νίκη για τους Κ20 του ΟΦΗ, 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ σημείωσε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα και επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη, δεν απογοητεύθηκαν, πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και έφθασαν δίκαια στην επιτυχία.

Στο 13 ο Γιαγκιόζης ανέτεψε αριστερά πλάγια μέσα στη περιοχή το Γκέκα που τον είχε τριπλάρει και ο διαιτητής σωστά σφύριξε την εσχάτη των ποινών.Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γκέκα και έκανε το 0-1.

Στο 16 μετά από φάουλ από δεξιά ο Κολιακουδάκης από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδιός με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 1-1 σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 77 ο Σκουτέλης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα βρήκε αμυντικό των φιλοξενουμένων πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.

Δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Φραγκιαδάκη από δεξιά η μπάλα βρήκε Γιαννούση άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα (2-1).
Στο 86 ο Ντελία έκανε ατομική προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στη περιοχή, έβγαλε συρτή σέντρα και ο επερχόμενος Βλαχάκης σημείωσε το 3-1.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Ανδρουλάκης, Κολιακουδάκης, Σκουτέλης (83 Φανουράκης), Παπαδιός, Κωνσταντίνου (73 Βλαχάκης), Κωστάκης, Ρουμελιώτης, Ντελία, Μπολάκης (62 Φραγκιαδάκης), Δαμιανάκης.

ΠΑΣ Γιάννενα: Θάνος, Τάσος (59 Ντούγιας), Φίλιος, Νασούλης, Μώκος (79 Χυσοτότσι), Γιαννούσης, Θεοδωρής, Τσάνης, Μπάγιας (53 Νάσιος) Γκέκα, Ασωνίτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook