Κ17: Ήττα για τον ΟΦΗ στην Παιανία ελέω διαιτησίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ήττα με 3-1 στην Παιανία γνώρισε η ομάδα Κ17 του ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό με τον διαιτητή της αναμέτρησης  Γιάννη Παπάζογλου και τους βοηθούς του να χαρίζουν απλόχερα τους 3 βαθμούς στους “πράσινους”.

Να τονίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση απώλειας βαθμών κινδύνευε σοβαρά να βρεθεί εκτός πλέι-οφ… Τα παράπονα από τους ανθρώπους ήταν έντονα και είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη καθώς υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις που η διαιτησία ήταν προκλητική.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο προηγήθηκαν μόλις στο 7’, με σουτ του Κατσαρέλη αιφνιδιάζοντας τη γηπεδούχο ομάδα.
Στο 20’ ο Χατζάκης, δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του ΟΦΗ, και ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 35’, με σουτ έξω από την  περιοχή. Στη φάση αυτή προηγήθηκε χέρι του επιθετικού παίκτη.

Στο 40’ ο Κατσαρέλης απείλησε πάλι με ψηλοκρεμαστό σούτ,  ενώ ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν εκτός θέσης, και αμυντικός της γηπεδούχου απέκρουσε στη γραμμή, διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να προηγηθεί με σκορ 2-1 στο 54’, με τον ΟΦΗ ,να διαμαρτύρεται πάλι για επιθετικό φάουλ του σκόρερ, στον  Μπρόκο, στη μικρή του περιοχή.

Στο 75’ ο Αθηναίος διαιτητής, αρνήθηκε να δώσει πέναλτι, μετά από χέρι αμυντικού του Παναθηναϊκού μέσα στην περιοχή, σε σουτ του Χαλκιαδάκη, ενώ στο 80’ και στο 89’ έκοψε τους Χαλκιαδάκη και Παρασύρη να σκοράρουν, καταλογίζοντας τους σε θέση οφσάιντ.
Ο Παναθηναϊκός τριπλασίασε τα τέρματα του, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ η ομάδα του ΟΦΗ πίεζε για την ισοφάριση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Γκέκας, Πλέσας, Μυρθιανός, Νικηφόρος, Βόσδου, Τζανουλίνος, Κρασώνης, Γκιζγκιζάν, Μπαμίχα, Θαναηλάκης, Ντάγκρας.

ΟΦΗ: Μπρόκος, Πλαίτης(85’Μιγαδάκης), Τουγλής, Καροφυλάκης( 65 λ.τ Λογοθέτης), Γαργανουράκης, Μπάμπης, Κατσαρέλης, Χατζάκης (75 Μανωλακάκης), Κατσαρέλης, Καστελλιανάκης (46’ Παρασύρης), Χαλκιαδάκης Γ (85 Τσαντηράκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook